Azubike Onwuka

Azubike is professioneel en veelzijdig muzikant en geeft les aan kinderen en volwassenen van alle niveaus. Zowel de les tijden als locatie zijn flexibel.

Basles

Er komt veel kijken bij het basspel, misschien zelfs meer dan je verwacht! Sound, groove, techniek, ritme, gehoor en harmonisch bewustzijn zijn slechts een paar dingen waar we aan kunnen werken. Deze stem ik af op jouw persoonlijke interesses, stijl en de aspecten waarin je naar mijn mening nóg verder kunt groeien.

Effectpedalen, gear, fretless bass, improvisatie, studio- en live ervaring komen aan bod als je daar behoefte aan hebt, daarnaast is er in de lessen ruimte om te werken aan jouw eigen composities & songs. Eveneens kan ik je helpen met solfège en muziektheorie om je een beter en dieper inzicht in de muziek te geven.

Bassisten van alle leeftijden, richtingen, stijlen en niveaus zijn van harte welkom bij mij. Van beginners tot en met gevorderden en bassisten die auditie willen doen voor het Conservatorium (Jazz & Pop). In mijn lessen leer ik jou het volgende:

  • sneller en beter nieuwe nummers leren
  • goed samen spelen in bands
  • nieuwe en betere technieken en sounds
  • meer plezier hebben bij het maken van muziek
  • het worden van een betere muzikant

Over mijzelf

Muziek is mijn leven.
Toen ik op mijn 13e begon met muziek maken wist ik meteen al dat dit voor mij niet slechts een hobby zou zijn maar de passie en motivatie die de rode draad in mijn leven zou worden.

Sinds de middelbare school speel ik in meerdere bands en treed ik op in binnen- en buitenland. Afgelopen zomer heb ik mijn Jazz Basgitaar Bachelor aan het Conservatorium van Amsterdam afgerond en sindsdien heb ik ervaring met het spelen in bands uit o.a de stijlen Funk, Pop, Jazz, Rock, Latin, Metal, Afrobeat, Reggae, House/EDM, Freejazz, Europees Klassiek, Arabisch Klassiek, Blues en Experimentele muziek.

Een aantal bands en artiesten waarmee je mij misschien wel eens hebt zien of horen spelen zijn: Son Swagga (Spotify), Midnight Tales, Nicole Bus (DWDD & 3FM), Nai Barghouti (UK tour), Kauw (Spotify, Amsterdamse Muziek Prijs), Nationaal Jeugd Orkest & Joëll Wilson Quintet (Prinses Christina Concours).

Leslocaties

  • JAM studio’s (Haarlemmerweg)
  • Amsterdam Noord (Gedempt Hamerkanaal)
  • Zeeburgereiland
  • Bij de leerling thuis